vaikeana

Runoilija kinneas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's like in the great stories, Mr.Frodo, the ones that really mattered.
 

Anna mun käpertyä peittoni sisään
siihen kotoiseen tuoksuun oman sängyn nurkkaan
missä mun on hyvä olla.

Anna mun nukkua onneni ohitse
anna mulle takaisin ne hetket jotka merkitsi kaikkea
joista en ikinä halua luopua.

Anna mun sukeltaa tyynyjen alle
älä herätä mua siihen maailmaan joka mun on kohdattava
jossa mun on selviydyttävä omin avuin.

Kerro mulle vastaukset ikuisiin kysymyksiin
niihin joita kysyn Sulta päivin ja öin
vaikka tiedän joutuvani jäämään ilman vastausta.

Anna mun painautua sitä seinää vasten
ja katsella niitä kuvia joita on esillä
Kaunista ystävyyttä, rakkautta, elämää.

Anna mun käpertyä peittoni sisään
koska pelkään astua maailmaan.

Selite: 
Tiedän: todella sekava. Jotakin ahdistuksen tunnetta siitä, että täytyy olla ihmisten kanssa. Joskus tarvitsee vain olla yksin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot