Joskus sen tajuaa itsekin

Runoilija LoVeRGirL

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki voi olla aivan toisin, kuin mitä päälle päin näyttää. Aina ei vain halua näyttää kaikille sitä todellista itseään..
 

Joskus tahdoin pois täältä,
joskus tahdoin vain kauemmas,
joskus en enää elää jaksanut,
joskus kai leikin tulella.

Nyt tajuan kuinka musta välitetään,
nyt tajuan, että olen korvaamaton,
nyt tajuan elämän salaisuuden,
nyt tajuan kaiken merkitsevän.

Ei yhden ihmisen viha elämää lopeta,
ei yhden ihmisen viha merkitse,
ei yhden ihmisen viha kaikkien tunteista kerro,
ei yhden ihmisen viha anna sulle syytä.

jokainen ihminen on jollekkin tärkeä,
jokainen ihminen merkitse jotain,
jokainen ihminen sen tajuaa joskus;
jokainen ihminen on jollekkin rakas!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot