Muistan sut päivin - öin.

Runoilija LoVeRGirL

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki voi olla aivan toisin, kuin mitä päälle päin näyttää. Aina ei vain halua näyttää kaikille sitä todellista itseään..
 

En sua unhoittaa voi koskaan,
en vois sun muistoas jättää.
Oltiin niin läheisiä,
iloisia, onnellisia.
Vaikka nähtiin aniharvoin,
silti rakkaus koristeltu auringonvaloin.
Sä kerroit mulle tarinoita,
faktoja ja fiktioita.
En sun kosketustas koskaan unhoita,
Ukki olit rakas,
vilkuta mulle valkoiselta pilveltä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot