Kirje Enkelille

Runoilija LoVeRGirL

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki voi olla aivan toisin, kuin mitä päälle päin näyttää. Aina ei vain halua näyttää kaikille sitä todellista itseään..
 

Vielä vuosi sitten kaikki oli hyvin ja hymyiltiin,
ei ollu aavistusta tulevasta ja siitä mihin päädyttiin.
Ajattelin sun olevan vierelläni koko lopun elämäni,
kunnes kohtalo tuli kyläilemään ja vei sut läheltäni.
Se tuli niin äkkiä, kuin salama kirkkaalta taivaalta,
en kerennyt sua hyvästellä ja se tuntuu liian pahalta.
Nyt kadun sitä kaikkea sanomaani pahaa ja roskaa,
silloin se oli vakavaa, mutta nyt tuntuu, se oli merkityksetöntä loskaa.
En kerennyt sanoa sulle ehkä sitä tärkeintä,
sanaa, joka olisi täydentänyt jokaista hetkeä pienintä.
Rakastin sua, ja niin teen edelleen,
toivottavasti nää sanat lentää sun luo sinne taivaaseen.

Selite: 
Ukki kuoli 4.1.2006, kun kuorma-auto ajoi henkilöauton kylkeen, jota ukki ajoi. Tämä on hänelle suunnattu kirje, ja toivon, että hän nämä sanani taivaassa kuulee. Kunnioitan ukkia nyt ja aina. Ikävä on, eikä se varmaan koskaan hellitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Muuten kaunis ja koskettava mutta tuo "merkityksetöntä loskaa" tökkii, aivanku se ois vängälä keksitty

Maailma ei ole reilu :/ Olet osannut kauniisti kirjoittaa hänelle

 

Käyttäjän kaikki runot