Variksenpelätti

Runoilija Timmu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna vittu niiden asioiden olla
jotka pyörii sun avaruudenmustalla omallatunnolla
Et aina voi olla ihan kunnolla
joskus ihan pelkästään täysi nolla
pikkuinen tyhjäpolla
sama olla ihan sovinnolla
yhtä loistava
kuin variksenpelätin kuutamolla

tanssahdellen, katsellen, pelotellen
kaikenmaailman korppikotkia joita ei ole
yksin pellolla seisoskella
rumaa kyrpänaamaa vähän kosketella
naamas sekä housus
mädännyt porkkana
ja kaksi tusinaa
ei kun siis ryppyistä rusinaa

tiedä mitä minäkin höpöttelen
likaista vettä ojanpohjalta
hieman päälleni sivelen
kenties yksi hammas suustani näkyy
jos joskus vahingossa hymyilen
yleensä piilossa lymyilen
resuisissa vaatteissani
se mädäntynyt porkkana kasvoillani
puhelen dialogeja itsekseni
säestyksellä varisten
ohitseni lentelevien
raakkuen
kirosanoja kusipäälle

joskus joku kettu jalkaani humalapäissään jölkyttelee
mut ei se missäännimes rakastele
raiskaa ja jättää minut tänne kuutamonsonaattiin
iloisesti peräänsä hymyilemään
kaikkine harvoineni hampaineni.
Siniset pallit lemmen yö
Hikiset pallit lemmen syö
kappale kauneinta suomea...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Timmu Harhakuvitelma 3.12.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 3.12.2014 0 Runo
Timmu Kipuraja 1.12.2014 0 Runo
Timmu Huono sängyssä 11.10.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 11.10.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 11.10.2014 0 Runo
Timmu Huomenta 11.10.2014 1 Runo
Timmu Paniikkikohtaus 10.10.2014 6 Runo
Timmu Variksenpelätti 8.10.2014 0 Runo
Timmu Peikon runo 8.10.2014 0 Runo