Huono sängyssä

Runoilija Timmu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sänkyni on huono
Tarvitsen uuden, ettei aina tarvitse herätä vähän jälkeen kuuden.

Tuntuu, kuin olisin valvonut, viittävaille ikuisuuden.
Hyvät yöunet, mitä ne ovat?
Natisevat jouset ja patjat kovat.
On muuten tullu koettua.
Mutta missä ovat pehmeät somat?

Jos et minulle uutta sänkyä anna.
Sitä luokseni ihan perille asti kanna.
Niin tulen sinun sänkyysi
Senkin tamma.

Selite: 
Hieman näin aamutuimaan hekottelen tässä ja kirjottelen mitä mieleen juolahtaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Timmu Harhakuvitelma 3.12.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 3.12.2014 0 Runo
Timmu Kipuraja 1.12.2014 0 Runo
Timmu Huono sängyssä 11.10.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 11.10.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 11.10.2014 0 Runo
Timmu Huomenta 11.10.2014 1 Runo
Timmu Paniikkikohtaus 10.10.2014 6 Runo
Timmu Variksenpelätti 8.10.2014 0 Runo
Timmu Peikon runo 8.10.2014 0 Runo