Peikon runo

Runoilija Timmu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauteni sinuun
Unohtumaton
Taittumaton
Taipumaton

Alla kylmän ränsistyneen talon katon
Olisin sinulle sateensuoja
Lämmönluoja
Valontuoja

Pelkosi pimessä
Miehekäs syli
Toisi lämpöä rikkioutumatonta
Niinkutsutusta kylmästä sydämestä
Joka vain sinulle lämpenee

Nämä kädet
Sinuun kiedottuina
Ei tarvitsisi pelätä ollenkaan
Ellet sitten inhoaisi
Minua itseäni
Tätä pientä peikkoa onnetonta

Jatkoi istumistaan
Hukkumista pimeään
Mielessään toisti hänen kutsumatonta nimeään
Aamunsarastaessa
Muuttui kiveksi
Jäikin hänelle oudoksi nimeksi
Tuo kuvassa oleva kaunis nainen
Ihana siivekäs keijukainen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Timmu Harhakuvitelma 3.12.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 3.12.2014 0 Runo
Timmu Kipuraja 1.12.2014 0 Runo
Timmu Huono sängyssä 11.10.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 11.10.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 11.10.2014 0 Runo
Timmu Huomenta 11.10.2014 1 Runo
Timmu Paniikkikohtaus 10.10.2014 6 Runo
Timmu Variksenpelätti 8.10.2014 0 Runo
Timmu Peikon runo 8.10.2014 0 Runo