Nimetön

Runoilija Timmu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vanhan muorin talossa
Himmeässä, hämärässä kynttilänvalossa
Ikkunasta kuiskuttelevassa kuunvalossa
Kissa istuu keittiössä
Kehräten nauttii lämpimästä maidosta
Sekä tunnelmasta aidosta

Liedellä kahvipannu pihisee
Sokerilla mustana
Tilanteessa ei tarvitse olla lattea

Tuntematon mies ojentaa kätensä

En lähde
Minulla on yhä hänen kuvansa kirjahyllyssä
Muistonsa mielessä, lämpönä sydämessä

Hymyillen kättelen

Vihlovan selkäkivun peittelen
Tulee aika, jolloin vievät minut väkisin

Niin minä mieluusti kotiini kuolisin
Kaikenmaailman hömpötyksiä

Selite: 
Tuota... jos joku haluaa keksiä osuvan nimen tälle runolle tai tarinalle tai mikä ikinä nyt onkaan niin ehdotuksia otetaan vastaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Timmu Harhakuvitelma 3.12.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 3.12.2014 0 Runo
Timmu Kipuraja 1.12.2014 0 Runo
Timmu Huono sängyssä 11.10.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 11.10.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 11.10.2014 0 Runo
Timmu Huomenta 11.10.2014 1 Runo
Timmu Paniikkikohtaus 10.10.2014 6 Runo
Timmu Variksenpelätti 8.10.2014 0 Runo
Timmu Peikon runo 8.10.2014 0 Runo