Kipuraja

Runoilija Timmu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Masentunut ihminen ei tunne elävänsä,
Vain kuolemaa manailee luokseen saapuvan.

Näkee kyllä ihmisiä ympärillään,
Mutta ei näe yhtään ystävää, joka osaisi auttaa.
Tuota paatunutta ihmisraukkaa
Tunne, jota ei osaa sanoiksi pukea
Sille on vaikea löytää minkäänlaista tukea

Ruoka ei maistu,
Juot enemmän, koska se ei helpota.

Rankaiset itseäsi.
Asioista, joita et ole tehnyt

Eloton ruumiisi hylkii elämää, iloa.
Vain surua voit vastaanottaa.

Jokaisena päivänä.
Olet lähempänä kuolemaa.
Kun sitä ei sitten tulekkaan
Kyllästyt odottamaan.
Ja teet asialle jotain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Timmu Harhakuvitelma 3.12.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 3.12.2014 0 Runo
Timmu Kipuraja 1.12.2014 0 Runo
Timmu Huono sängyssä 11.10.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 11.10.2014 0 Runo
Timmu Nimetön 11.10.2014 0 Runo
Timmu Huomenta 11.10.2014 1 Runo
Timmu Paniikkikohtaus 10.10.2014 6 Runo
Timmu Variksenpelätti 8.10.2014 0 Runo
Timmu Peikon runo 8.10.2014 0 Runo