Nimetön

Runoilija painovirhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2009
Viimeksi paikalla: 17.3.2020 1:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Honey I've tried,
I've tried so hard to make things right.
And I'm afraid, what if we're too broken?
What if we can't be fixed?
I guess sometimes love just isn't enough.

Maybe we both already know deep down,
that we won't last.
I want to stay so badly,
but somethings ripping us apart.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot