Nimetön

Runoilija painovirhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2009
Viimeksi paikalla: 17.3.2020 1:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saat mut rakastamaan sua niin helvetisti,
niin että mun koko tajunta räjähtää,
enkä kykene enää edes ajattelemaan.
Saat mut tuntemaan jotain näin voimakasta,
rakastamaan kaikkea, joka hetkeä.
Miten sä teet sen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot