on/off

Runoilija painovirhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2009
Viimeksi paikalla: 17.3.2020 1:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä et enää puhu,
et osaa edes päättää,
tänään mä olen ihana,
huomenna sietämätön.
Heittelet mua ympäriinsä,
annat toivoa, viet kaiken.
Kysymyksiä en saa kysyä,
en painostaa.
Miten voit toisena päivänä rakastaa,
ja toisena haluta pois kokonaan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot