Auta mua

Runoilija painovirhe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2009
Viimeksi paikalla: 17.3.2020 1:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eikö kukaan teistä huomaa,
kuinka mä tarvin teitä,
kuinka mä huudan apua.
Haluan vain jonkun pitämään kiinni,
jonkun kuuntelemaan.
Mä oon väsynyt näihin kohtauksiin,
väsynyt itkemään yksin.
Ettekö voisi huomata,
kuinka mä tarvin apua?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot