Hyvästelijä

Runoilija Idja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.1.2016 3:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

S. Freud hymyilisi jossain, jos tietäisi
Kuinka minun kuvitelmani saavat yksityiskohtia
Silloin, kun olen yksinäisimmilläni
Enkä osaa enää vartioida moraaliani

Syksyä on hyvästelty jo pitkään
Mutta se ei osaa päättyä
Enkä minä päättää

Taidan olla meistä se, jonka mielestä on ironista
Jos hyvästit jättäessään
Jättää myös itsensä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot