Rituaalitanssi

Runoilija Idja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.1.2016 3:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tanssit ja tyttö peilissä pyörähtää piruetin
Hyräilet sydämestä täynnä sateenkaaria
Unista, joissa merenneidot saavat sinut nirvanaan
Ja siitä kuinka jo itket itsesi uneen
Etkä silti näe niitä enää

Maanantaina huomaat auringon
Olevan ainoa, jota voit rakastaa
Piirrät sen kuvia paperille
Ja kuljetat sormiasi ääriviivoja pitkin
Mutta kun synkin keskiviikkoyö saapuu
Ymmärrät, ettei aurinkokaan ole ikuinen
Ja ettet voi koskaan koskettaa rakastettuasi

Olet auringon ainut puoliso
Valtiatar ja jumalolento

Ja silti sinun mielessäsi
Piilottelevat harmaasilmäisen pojan kasvot
Joita et ole unohtanut sitten syntymäsi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot