Nimetön

Runoilija Idja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.1.2016 3:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakas Kitty,
minun piti kirjoittaa sinulle jo kauan sitten
Pyydän anteeksi
Mutta puolustuksekseni on sanottava, että sinun jälkeesi olen alkanut pelätä
Ihmisiä
Ja nähnyt painajaisia kotikadustamme
Jolta yritän yhä muuttaa pois

On toiveikkaita aamuja
Joina saan matkalaukkuni pakattua
Ja irrotan verhoja ikkunoista
Kunnes tajuan unohtavani kärsimyksesi
Jos ostan aurinkoisilta kaduilta päivän lehden irtonumeron

Mutta Kitty,
niin paljon on muuttunut
Uutiskynnys on noussut
Etkä sinä enää pääsisi etusivuille
Saat vain kellastua laatikossani
ja levitä mustiksi lätäköiksi ohuelle paperille
Minun kyyneleideni alla

Neiti Genovese,
minä todella häpeän tämän kirjeen myöhästymistä ja toivon, että voisit palata näyttämään herkkyytesi
Morning Journalin toimistoon
Jossa sinut on korvattu sadallatuhannella muulla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot