Talo 16

Runoilija Idja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.1.2016 3:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Osaan puhua asiantuntevasti ranskan kielen syntaksista
Osaan ottaa riskejä ja pukeutua niin, että minut huomataan
Osaan olla kylmä

Esittelen itseni tytöksi, jolla
On ysipuolen keskiarvo
Mutta joka on muuten ihan paskana

Kun sinä olet paikalla, minun kylmyyteni katoaa
Luotan, olen avoin jollain pehmeämmällä tavalla
Ja enemmän sekaisin
- Enemmän itseni -
Kuin vuosiin

Ja sinä vastaat minulle niin, että jossain ymmärrän
En ole ainut, joka ei ole ihan ehjä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot