Jos osaisin kirjoittaa nokturnin

Runoilija Idja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.1.2016 3:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Painat kuuman poskesi korvaani vasten
Ja hymiset
Muistutat, että huomenna on vapaapäivä
Ja suutelet suupieltäni

Tiedän tuhat pientä elämää
Pelkästään kylkiluidesi alla
Näen sinusta vain hiukset
Ja tunnen niiden takkuuntuneen omiini

Uskonto ei ole merkinnyt minulle mitään
Niin pitkään aikaan
Ja silti huomaan rakentaneeni pyhäkön
Sinun syliisi

Unessa
Katsomme toisistamme poispäin
Ja selkärankamme kasvavat yhteen

Herätessäni
Ryömin takaisin kylkeesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi, tuo loppu on kyllä Ihanin !
`Herätessäni
Ryömin takaisin kylkeesi`

Huippuruno muutenkin.

Upeaa!

upea on!

kaunis <3

kyllähän sinä osaat.

Kyllä osaat kirjoittaa ihan mitä vain, tämä runo on upeus kaikkine mahdollisine kuvineen Suorastaan rakastuin lauseisiin
' Tiedän tuhat pientä elämää
Pelkästään kylkiluidesi alla '
taivaallisen kaunista !

"Uskonto ei ole merkinnyt minulle mitään
Niin pitkään aikaan
Ja silti huomaan rakentaneeni pyhäkön
Sinun syliisi" Ooo, hieno. :D

Yhdessä nukutun yön pehmoinen lämpö hiipii kupeillä tätä lukiessa. Pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot