But if it's too much to ask

Runoilija Idja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2005
Viimeksi paikalla: 1.1.2016 3:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En osaa verrata sisälläni vellovaa odotusta
Oikeastaan mihinkään
Mutta haluan kertoa sen tunteen sinulle

Seitsemäntoista puhelun jälkeen
Lakkaan yrittämästä

Kiltti, älä huuda
Minä en voi lohduttaa vielä moneen kuukauteen

Veri kertoo
Ettei minussa ole ketään
Eikö minussa voi asua?

Minä pyydän
Luvatkaa minulle
Että saan tästä tyhjyydestäkin
Lämpimiä muistoja
Vaikka pelkkä ajatus saa minut nauramaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot