Toivo huomisesta

Runoilija vesikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on haave..
Haaveilen aina paremmasta huomisesta.
Se haave ei ole toteutunut vieläkään, tai ainakaan kovin hyvin.
Mutta vieläkin jaksan odottaa huomista.
Joka ilta toivon, että ehkä huomenna en ole näin heikko, ehkä olen vahvempi ja rohkeampi kohtaamaan uuden päivän..
Päivän kaikkine kidutuksine ja satutuksineen.
Mutta joku päivä, joku huominen voi olla kauniimpi ja helpompi, kuin tänään.
Huominen tuo kaikkea tullessaan, joten sulje silmät ja aukaise ne ehkä hiukan onnellisempana uudestaan.
Minun pieni haaveeni..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

siiis "toivo huomisesta", näkee osaan kirjoittaa :D

 

Käyttäjän kaikki runot