Tyttö

Runoilija vesikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syntyi tyttö keväällä.
Tyttö oli oli vaalea sinisilmä, nykerö nenäkin oli.
Häntä sukulaiset rakastivat olihan hän pieni päivänsäde.
Vuodet vierivät oppi tyttö kävelemään ja puhumaan, oppi hän kaiken mitä normaali lapsen pitääkin.
Meni hän kouluun, oppi lukemaan ja laskemaan. Sai monta ystävää.
Oli kiltti ja pieni enkeli.
Meni ala-aste tuli yläaste ikä.
Alkoi pikku enkeli muuttua..
Hän kasvoi pois lapsen ruumiistaan, ruumiiseen, jota hän vihaa.. Maistoi tyttö tupakkaa, maistoi tyttö viinaa. Tyttö ajatteli, että ei hän voi kuolla noihin, alkoi hän rakastamaan humalaa.
Alkoi tytön mieli puhumaan sekavia. Alkoi tyttö vihaamaan itseään, kiduttamalla itseään eri tavoin. Muutama viilto käteen..
Arvet kertovat elämästä, hän ajatteli.
Ruokaa alkoi hän myös vihaamaan, väisteli hän myös sitä kaikin tavoin.
Riutui hän päivä päivältä.
Sisältä ja ulkoa.
Kukaan ei älynnyt asoita, muutakuin vasta kun hän itse kertoi. Ystävät esittivät myötätuntoa ja osa myös sitä tarkoittikin. Mutta kuka jaksaa joka päivä kuunnella tytön juttuja, sairaan mielen liikkeitä.. Haluaisi hän puhua, mutta ei jaksa. Ei haluaisi vaivata muita. Tarjottiin psykiatriakin, kieltäytyi tyttö siitä itkien ja huutaen. Mitä se olisi enää auttanut? Ei mitään, koska ei tyttö itsekkään tiedä mikä on..
Kyyneleet ovat usein tytön silmissä, mutta ri niitä muut näe..
Tytöllä on yksi rakkain ja ihanin ystvä. Ystävä joka hyväksyy ja rakastaa häntä sellaisena mikä hän on. Tälle ystävälle tyttö ei koskaan esitä mitään muuta mitä itse on. He ovat tunteneet lapsesta saakka, mutta nyt he ovat entistä läheisempiä. Tyttö kertoo tälle ystävälle ilot ja surut. Tyttö haluaa, että ystävä ymmärtää ja tietää, että hän on korvaamaton, mikään tai kukaan ei korvaa häntä. Se ystävyys on todellista.
Tyttö haluaisi jo ryhdistäytyä, ei haluaisi aina olla vain heikko ja se raukkamaisin ja pienin.
Mutta aina kun näet tämän tytön, hän hymyilee ja juttelee ja nauraa kanssasi, mutta pysähdy joskus miettimään mitä pinnan alla on.. Tämä tyttö usein miettii, mitä joku saattaa ajatella.. Mitä toisen mielessä voi liikkua.
Elämä on opettanut tytölle paljon, tyttö tietää että oma mieli voi olla pahin vihollinen, jos sen antaa ottaa vallan. Ihmismieli on kiero ja paha.
Tyttö ei halua eikä koskaan ole halunnut sääliä, vain ymmärrystä..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

toi on niin totta.... tuntuu ihan pahalta miten totta toi on omallakin kohdalla!!
suosikkeihin <3

Tottahan tuo...

 

Käyttäjän kaikki runot