kuin muutkin

Runoilija vesikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas yhtä huutoa, tappelua ja kyyneliä.
Sitä samaa paskaa.
Miksi sinusta tuli tuollainen? Miksi et ole samanlainen kuin muutkin? - Äiti kysyy
Kerro mikä minussa on vikana niin olen sitten kaikille mieliksi.
Kertokaa se niin olen sitten teidän pikku tyttönne.
Voisin pukea kauniin mekon ja kammata hiukset.
Olisiko sitten hyvä?
Ei, se ei olisi, silloin se en olisi minä.
Minä haluan olla vain oma itseni.
Menen huoneeseni miettimään sitä kaikkea mitä sanoin ja kuulin.
Otan päiväkirjani, uusi sivu täyteen kyyneliä.

Selite: 
huono. vanha. mut olkoon.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin pidän tästä runosta.
Joskus minulla on juuri tuollaisia tunteita.
Vaikka runossa on surua, vihaa ja katkeruutta, se on silti hieno.
Loppu on loistava.
"Otan päiväkirjani, uusi sivu täyteen kyyneliä. "

 

Käyttäjän kaikki runot