mielisairautta (?)

Runoilija vesikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä viitsi hymyillä teennäistä hymyäsi, kyllä minä tiedän mitä ajattelet.
Älä viitsi tyrkyttää neuvojasi, eivät ne enää auta.
Tuki turpasi ja ole hiljaa, minä menen.
En jaksa tätä hulluutta.
Kiltit tädit ja pahat sedät tulevat aina luokseni, koitan mennä pakoonn..
Ota piikki, ota toinen, kohta olo on moinen.
Miksi mieli pitää turruttaa?
En minä paha ole, katso vaikka käsiäni, en voisi näin toiselle tehdä.
Usko jo en satuta. Et usko? No se on vittu oma ongelmasi.
Vetele vain elämäni naruja, en jaksa nyt välittää.
Ohjaile pois muka pahan luota, luuletko että tänne iäksi jään?
Kerään vain hiukan voimiani, jotka ovat jo lopussa tästä taistelusta. Kyllä minä näytän teille.
Hah, taas tätä samaa soopaa, suljen korvani ja hymyilen sinulle paskaisesti.
Tämähän toimii, uskoit minua.
No voi sinua. Älä usko kaikkea mitä näet.
Taas ne tulevat..
Pakko yrittää nukkua ja hymyillä samaan aikaan.
Ei onnistu, nyt ne tulevat.
Piikki osuu käteeni... Rauhoitun ja nukahdan.

Selite: 
joo biologian kokeessa kirjotin ton. ottakaapa tuosta sit selevä mitä toi tarkottaa.. sekavaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa löytää tästäkin aiheesta jotain kirjoituksia. Aika kettumainen :P

Töksähtelevä.
En jaksanut lukea loppuun.

aika erikoinen, mutta pidin :D

 

Käyttäjän kaikki runot