Sairas

Runoilija vesikeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen sairas.
Minä olen mielisairas.
Minä en enää pärjää itseni kanssa.
Minä saan hermoromahduksen.
Minä kuolen pikkuhiljaa.
Pala palalta.
Osa osalta.
Eikö sitä näe?
Eikö kukaan?
Tästä tulee hidas, varma ja tuskallinen kuolema.
Kukaan ei enää saa pysäytettyä minua.
Ei kukaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot