Jäiset kyyneleet

Runoilija jäälintunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tavallinen nuori nainen joka on matkalla aikuisuuden syövereihin ja kirjoittaminen pitänyt vuosien saatossakin itseni opiskeluiden oheella järjissäni. "Aina on uusi huominen" vai miten sitä sanotaan... Buenos diaz senor y senorita
 

Jäiset kyyneleet,
ne tuskaa aiheuttaa sydämeen, surun täyttämään sieluun.
Kyyneleet ne sydämen murskaa,
ei onnen kyynelet niitä kokoon saa, vaik kuin ne sitä tahtois auttaa...
Kyyneleet sinä rakkain aiheutit, pettämäl mut kaverin kanssa, vaik vain humalassa.
Mua et, silloin ajatellut, vaan humalas sänkyyn vieraaseen hyppäsit.
Ma en unohtaa voi, päivää milloin kuulin kyläl sun mua pettäneen.
Luulen et sä et voi unohtaa kasvojani,
viimeisenä iltana, jolloin sanoit tiemme eroavan.
Kyyneleet ne valuivat sielustain, mut välitit et.
Vaan läksit pois taakse katsomatta, käveleen kohti tuntematonta.
Ite läksin kotiin jäätyneet kyyneleet mukana,
yrittäen unohtaa sun hymysi ja kaiken susta.
Poissa mielestäni olit kun en sua enään kohdannut silmäst silmään...vaan kuulin et takas Espanjaan palasit, sydän murskaantuneena.
Murskaantuneena sydän on kuin salamat sykkis sielus ja iskis tikarin rintaan.
Ehkä joskus voin sulle rakkain antaa anteeks, et humalas mua petit.

Selite: 
No taas yks...tälläinen peruskamaa oleva... =) Kaipaa mielipiteitä... onks must edes kirjoittajaks...:)
Kategoria: 
 

Kommentit

jälleen hyvä ja koskettava runo=) kyllä susta runoilijaks on ja hyvä selainen olet =)

Heeh! Jotenkin musta tuntuu et tää kertoo jostakin tyypistä?! ;D Tiiänkö mä sen?!
Kuulostais vaan vähä siltä!
Sä oot tosi hyvä runoileen!
TOISIN KUN MÄ!! :D
OON IHAN SIGA SURKEE RUNOILEEN! ;D

 

Käyttäjän kaikki runot