Yhdessä kotona

Runoilija niia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.10.2007
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.2.1988

minä olen sama
seinät ovat samat
enkä löydä tästä järkeä,
vieläkään.
 
Jos mä joskus löydän sut
ja saan sua huijattuu,
et kantsii olla mun kaa,
muutan sun kainaloon asumaan
enkä enää muualle kaipaa.

Oltaisiin silloin yhdessä kotona.

Muuten mä oon kai aina vaan 
puoliksi hukassa.

Kun sä kysyisit sohvalla
mitä ohjelmaa katotaan,
ei sillä olis mitään väliä.
Tärkeintä olis vaan et saan olla siinä,
hetken sun vieressä
Yhdessä kotona.

Ja mä joutuisin sulle paljastaa
etten kato telkkaria yksin ollenkaan,
kun se saa mut vaan aina muistamaan
ettei ketään oo kotona.

Oon liian hyvä tuntemaan 
avaruuden mun ympärillä.
Ja mä pelkään paljon ihmisiä.
Saatan aluks vaikuttaa jotenkin etäiseltä.
Oikeesti oon ihan tavallinen ihminen.


Jos mä joskus löydän sut
ja saan sua huijattuu,
et kantsii olla mun kaa
Muutan sun kainaloon asumaan
enkä enää muuallle kaipaa



 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot