Painava nainen

Runoilija niia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.10.2007
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.2.1988

minä olen sama
seinät ovat samat
enkä löydä tästä järkeä,
vieläkään.
 

Ota joku toinen, ota joku muu
Joku niistä monista
kauniista helpoista naisista

Joku joka korkkareissa sirosti sipsuttaa
vauva käsilaukkuna
taaperoa tarhasta hakemaan

Ota joku toinen, ota joku muu
Joku joka käy töissä
ja hymyillen sun kukkakimpusta ilahtuu

Ota joku toinen, ota joku muu
Joku kaunis, jonka kanssa ravintolassa
pieni kuohuva maistuu
ja arjen huolet unohtuu

Ota joku toinen, ota joku muu
Joku kevyt ja kaunis
Joku joka syö salaattii ja proteiinii vaan
ja lähtee salille jumppaamaan
kun saa lapset nukkumaan

Ota joku toinen, ota joku muu
joku kevyt ja kaunis
Joku helppohoitoinen huulipunanainen

Ota joku toinen, ota joku muu
Minusta ei kai koskaan
sellaista naista tuu

Liian usein väärinpäin mun suu
Pää syviin ajatuksiin uppoutuu
Sisälläni asuu ikuinen kaipuu

               Painavilla naisilla
               on painavat syyt painoonsa

Ota joku toinen,
ota joku muu

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kiitos
Kiitos.
Tämä koskettaa. Olen sitä mieltä, että jokaisella on oikeus olla sen näköinen ja kokoinen kuin on. Tuohon ikuiseen kaipaukseen pystyn hyvin samaistumaan.
Kiitos. 
 

Käyttäjän kaikki runot