Punatiilisissä taloissa

Runoilija niia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.10.2007
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.2.1988

minä olen sama
seinät ovat samat
enkä löydä tästä järkeä,
vieläkään.
 
Viimeviikolla
me tehtiin lapsen kanssa
joulutähtiä paperista

Piirrettiin niihin
metallinhohtoisilla tusseilla,
jotka ostettiin meidän lähikaupasta.
Sinne tulee joulunaikaan aina sesonkituotteita

Me on asuttu tässä talossa jo seitsemän vuotta.
Musta tuntuu vieläkin joskus siltä,
etten olis kotona.

Sanovat että koti ei oo koskaan seiniä,
vaan kulkee itsensä sisällä.

Mä mietin,
menikö vuodet niin nopeesti,
ettei ikinä ollut oikeastaan aikaa ajatella sitä
mihin me jäädään.
Paitsi nyt, kun sä menit kouluun
ja mä jäin kotiin.

Ja tähän me jäätiin.
Enkä mä oikeesti osaa,
kuvitella meille mitään muuta kotia.

Sinä olet kasvanut punatiilisissä taloissa,
joiden pihassa kasvaa koivuja ja pihlajia.




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viehättävän arkisista asioista saatu aikaan  tyylikäs runo.
Hyvä runon nimi myös.
Kiitos kommentistasi. 
 

Käyttäjän kaikki runot