Sinä olet oikein

Runoilija niia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.10.2007
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.2.1988

minä olen sama
seinät ovat samat
enkä löydä tästä järkeä,
vieläkään.
 

Sinä,
olet oikein,
joka solullasi
kaiken aikaa,

joka muuta väittää,
on väärässä.

Sinä olet.

Ei ole koskaan ollut,
eikä tule olemaan,
toista,
sinua.

Ajattele. 

Sinä olit oikein.
Sinä olet oikein.

Unohda kaikki,
loukkaavat lauseet.
Ne eivät olleet sinun lauseitasi,
ne eivät kertoneet sinusta.
Ne eivät kerro sinusta.

Ole
rauhassa sinä.
Ole enemmän sinä.

Sinä olet oikein.








 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos muistutuksesta! On päiviä, jolloin tuo unohtuu.
Kyllä, on todella paljon päiviä kun tuo unohtuu. Koitetaan muistaa se. Kiitos kommentoinnistasi. 
 

Käyttäjän kaikki runot