Silloin minä kaipaan sinua

Runoilija päGy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heppahullu punapää :D
 

Kun syksy levittää ruskansa puistoihin
ja kun talvi laskee lumivaippansa kaduille
ja kun kevään ensi aurinko paistaa pilvien lomasta
ja kun kesän lämpö levittyy ympärilleni
silloin minä kaipaan sinua.

Kun ilta laskee pitkän päivän päätteeksi
ja kun yö pimenee ja tuo tähdet tuikkimaan taivaalle
ja kun aamun ensi kajo paistaa talojen välistä
ja kun päivä nousee kirkkaalle taivaalle
silloin minä kaipaan sinua.

Kun tunnit muuttuvat toisiksi
ja kun minuutit raksahtelevat seinäkellossa
ja jokaisella sekuntiviisarin nytkähdyksellä
nyt
nyt
nyt
nyt
nyt
nyt
nyt
ja nyt.

Silloin minä kaipaan sinua.

Selite: 
Kun ikävä ei lakkaa. Viiville <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot