Kun osat vaihtuvat

Runoilija päGy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heppahullu punapää :D
 

Sinä valvoit minun untani kun minä sairastin.
Sinä istuit sänkyni vierellä ja silitit päätäni.
Sinä puhalsit pipin pois ja kuuntelit itkuani.

Niin paljon minä olen sinulle velkaa näistä vuosista.
Sinulle minä menin aina edelle mitään muuta.
Ja nyt kun on tullut aika maksaa takaisin,
minä murenen.

Anna anteeksi etten ole niin vahva kuin sinä olit.
Anna anteeksi etten minä jaksa olla sinun olkapääsi,
vaikka sinä olet ollut minun olkapääni aina kun olen sellaista tarvinnut.
Sinuun olen voinut tukeutua tilanteessa kuin tilanteessa
ja silti minun tukeni on nyt todella heikoissa kantimissa.

Minulla ei ole mitään jos minä menetän sinut,
ja silti minä en pysty tähän.

Äiti, auttaisitko vielä tämän kerran minua auttamaan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo. Tuli kyyneleet.

Herkkää ja aitoa, syyllisyys on kuitenkin turhaa, olet juuri sellainen kuin pitääkin.

 

Käyttäjän kaikki runot