Entä jos.

Runoilija päGy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heppahullu punapää :D
 

Entä jos minuun sattuu.
Entä jos kaikki tämä ahdistaa vaan liikaa.
Voitko käsittää?
En usko.

Entä jos minä en jaksakaan
vaikka lupasin niin?
Entä jos muserrun taakkani alla,
taakkani jota sinä et edes näe.

Ja entä jos me emme enää koskaan kohtaa.
Jos tiemme ei enää risteäkään,
jos en näe hymyäsi
ja kuule ääntäsi.
Entä jos minä en jaksa ilman sinua?
Entä jos minulla ei ole syytä herätä aamuisin
ilman sinua.
Entä jos kaikki oli jo tässä,
jos maailmalla ei ollutkaan minulle enempää tarjota?

Suretko sinä silloin?

Selite: 
Elämä on yhtä spekulaatiota. Entä jos entä jos entä jos.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot