Lunta

Runoilija päGy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heppahullu punapää :D
 

Heräsin kolmelta yöllä
ja katsoin ikkunasta.
Ulkona satoi taivaantäydeltä lunta.
Nythän piti olla kevät
minä mietin.
Mutta sitten minä tajusin
että se on viesti sinulta.

Viesti taivaasta.

"Moi vaan
täällä on kaikki hyvin,
onhan sinullakin?

Kohta on kesä,
ja sitten on voi enää sinulle viestittää
koska ihmiset suuttuisivat
jos kesälläkin sataisi lunta.
Mutta täällä minä olen silti koko kesänkin,
ja vilkuttelen sinulle pilven reunalta.
Ensi talvena minä taas muistutan sinua olemassaolostani
vaikka tiedänkin
ettet sinä unohtaisi."

Terveisin lumivalkoinen ystäväsi.

Ja niin minä katsoin lumisadetta
ja hymyilin.
Hei hei rakkaani.
Anna sitä lunta tulla vain.
Koska minä tiedän
että joka ikinen kerta kun lunta sataa
se on viesti sinulta.
Lumivalkoiselta enkelikoiraltani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi,miten on koskettavan kaunista.Itsellänikin on 2-vuotias valkoinen cotton poika.

koskettavan hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot