Onnea

Runoilija päGy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heppahullu punapää :D
 

Onnea on auringonpaiste.
Veden liplatus
ja tuulen henkäys korvissa.
Onnea on kirkuvat lokit
ja humisevat puut.
Onnea on maailman kaunein ihminen
vieressä istumassa.
Käsi kiinni kädessä.
Sydän kiinni toisessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan kuin olisit maalannut siveltimellä minun sielunmaisemaani. Mahtavan herkkä, kaunis...
Niin ja oikein mieluisaa syntymäpäivää sinulle :)

Suloinen onnea täynnä oleva runo.Pidin.

Jumalaisen ihana, kaunis ja herkkä on tämä runosi!

Suosikkeihin laitan <3

 

Käyttäjän kaikki runot