Pelosta

Runoilija päGy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heppahullu punapää :D
 

Pimeyden hiipiessä yllemme
sinä olet vieläkin siinä.
Sinä puristat minua entistä kovempaa
eikä minua enää pelota
mikään.
Ei pelota ympäröivä pimeys
eikä pelota tulevaisuus.
Ei pelota menettäminen,
eikä huominen.
Niin kauan kun sinä olet siinä
ja pidät minusta lujaa kiinni
on minun elämäni turvattu
loppuiäksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot