Ystäväni minun

Runoilija 4f41bc4293ccc2f400ddc4735fd08efc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 8:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljet päivä päivältä nopeammin
Nopeammin siihen suuntaan minne niin paljon tahdot
Askeleesi painavat
Muttet välitä
Huomenna saatat jo juosta
Sitä kohden mitä niin paljon tahdot

Siivet ovat riekaileina, et pysty lentämään
Et vielä
Mutta se on jo lähellä
Hetki jolloin saat enkelin siivet

Toistaiseksi hengität raskaasti
Hengitystäsi ei kuule
Mutta sen kivun huomaa kasvoiltasi
Jos vähääkään sinua vain tuntea
Jos vähääkään haluaa tietää tahtosi

Elät elämää teatterissa
Päivittäin kuljet naamioiden takana
Kadotat kaiken hyvmyn taakse
Ihmisten puheen sorinaan
Leikkiin

Yksin poistat naamion
Ja silloin et näyttäydy kelleen
Silloin et kulje
Naamiotta olet hauras
Tahtoisit niin paljon tahtomaasi
Tartut siihen kipuun..

Hengität
Kuinka kauan jaksat..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ymmärrän tämän.. Itse olen niin suurissa kivuissa että välillä toivon vapautusta. Kiitos paljon runostasi!
Hyvä runo, pidin tämän runon sanomasta, olematta oma itsensä kuihtuu.
 

Käyttäjän kaikki runot