Epäonnistunut koti

Runoilija 4f41bc4293ccc2f400ddc4735fd08efc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 8:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Petin vanhempani, veljeni, siskoni
Ja itteni
Olin pelkuri
Kurja säkki jota ei edes pesemällä miljoona kertaa
saanut täydellistä
Ei värkkäämällä, ei mitenkään
Olin vain apina
Ruhjuinen taulu seinällä
Arvet paistoivat läpi pitkä hihaisten paitojen
Selkäni oli kipeä iskun lyönneistä
Nilkkani mustelmilla
Koko vartaloni oli kipeä
Sirpaleina sisältä
Halusin kotiin
Turvaan
Mutta kotonahan olin kokoajan
Ei, asuin helvetissä
Kotini oli siellä missä sain tuntea kipua
Jossa veri valui vuolaana virtana sormieni yltä
Minun oma turvallinen koti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot