Nimetön

Runoilija 4f41bc4293ccc2f400ddc4735fd08efc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 8:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsot kuten olisin tappanut siskosi
Katsot kuten olisin pilannut elämäsi
Kuten kaikki olisi minun syytäni

Entä jos asiat olisivatkin toisin
Jos jaksaisin hymyillä kätkien kyyneleet
Jos kykenisin puhumaan samoilla sanoilla

Entä jos kaikki olisikin hyvin
Katsoisitko silti vihaten minua
Löytäisitko silti virheet minussa
Välittäisitkö yhtään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot