ignorance

Runoilija 4f41bc4293ccc2f400ddc4735fd08efc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 8:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi näin
Miksi tuijotat lävitseni
Miksi haluat viedä pienimätkin hopeiset hetkeni
Miksi lisäät aina muutaman neulasen lisää mustaan ruusuni
Aina kun uskallan toivoa
Aina kun uskalla iloita

Kun en uskalla hengittää
Olet maa pallon toisella puolella
Kun en uskalla katsoa päivän valoa
Kapenet mustana varjona kaduilla

Näkemättä
Haluamatta tietää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot