Tuhat kertaa

Runoilija Taivaanranta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörin puuhastelua
 

Sata kertaa vannoin lähteväni
vaikka tuhat kertaa halusin hiljaa mielessäni jäädä

Nyt olen seonnut jo laskuissani

Ja kiroan jokaisen hiljaisuuden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui kun olikin salakavala loppu. Todella hienosti muotoiltu ja ajateltu runonen (:

Mielenkiintoinen runo josssa pohditaan samaa vanhaa asiaa lähteäkkö vaiko jäädä.

Osui.

Vaikeaa ratkaisua pitkittää ja toivoo suhteen alkavan toimia.

 

Käyttäjän kaikki runot