Rakkauden Helmi

Runoilija Taivaanranta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörin puuhastelua
 

Rakas katsoo rakastaan
tietäen kaiken, odottamatta vastausta.

Näetkö sen jo silmäkulmasta?
Uskallatko katsoa sisään?

Se on juuri Sinulle,
rakkauden helmi.

Heikko yhtenä,
mutta pareittain kestävät koko maailman painon.

Selite: 
Vähäuninen yö luulisin.... töihinkin pitäisi mennä aamulla, hämärässä ulkona tuli mieleeni sanapari "rakkauden helmi", oma tulkintani siitä on välittäminen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista, koskettavaa, kaunista.
Ei voi muuta sanoa (:

Suloista, koskettavaa, kaunista.
Ei voi muuta sanoa (:

 

Käyttäjän kaikki runot