Onnen tuoja

Runoilija Taivaanranta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörin puuhastelua
 

Onnen tuoja, onko sitä olemassakaan
Sinä, minulle arvokas,
sanoit että onni on löydettävä sisältä

Uskon että olet oikeassa, niin sen täytyy olla
me, erilaiset,
haimme ehkä onnea vähän liikaa
jäi kokematta se kaikki tavallinen josta onnikin tavallaan löytyy

Enemmän kuin onnesta, olen kuitenkin huolissani herkästä sielusta
saako sen paloista vielä takaisin kasaan

Anna anteeksi etten ole läsnä,
en ole varma osaisinko auttaa vaikka kuinka haluaisin
Ystäväni, Rakkaani,
toivon sydämestäni että sielusi paranee

Selite: 
Voi maailma että on ikävä ja suru, tuntuu vaan että en voi tehdä muutakaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hieno

Sielu paranee kyllä, hiukan se taitaa muuttua matkalla, mutta kun se on parantunut se on entistä kauniimpi. Kaikesta huolimatta uskon että se onnen tuoja on olemassa. Jatketaan etsimistä.

 

Käyttäjän kaikki runot