Kiitos

Runoilija Taivaanranta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Amatöörin puuhastelua
 

Kiitos, että kuljit kanssani palan matkaa,
ne ovat olleet minulle tärkeät ja aidot askeleet.
Kiitos, että näytit minulle mitä elämä voi olla,
arvostan sitä enemmän kuin mitään oppimäärää.

Lupaan, olla näkymättömissäkin kanssasi aina,
kun suljet silmäsi, kannan kilpeäsi puolestasi
ja puristan syliini yhä uudestaan ja uudestaan.

Muistaen, sen kaiken jonka sinulta sain,
sen, joka minulta jäi toisinaan pukematta sanoiksi.
Anteeksi, yritin, mutta en ehkä osannut tarpeeksi.

Toivon, että kohtaamme juuri sinä päivänä,
jolloin aurinko paistaa syvälle sinuun ja minuun.
Sitä ennen, kulje valo kasvoillasi,
niin kuin opin sinut tuntemaan.

Selite: 
Kiitos, lupaus, muisto, anteeksi ja toivo. Jokainen näistä sanoista liittyy sinuun, olet minulle enemmän kuin muut. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis kiitosruno tärkeälle ystävälle.
Hauskaa syntymäpäivää!

Kiitos, lupaus, muisto, anteeksi ja toivo....resepti johonkin suureen.... rakkauteen?

Aivan ihana.. Niin suloinen <3 :) pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot