Kevätmasennus

Runoilija marial

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.10.2015 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteellinen ja empaattinen ja särjetty sydän.
 

On niin kirkasta
että sattuu
aina nukuttaa
aina väsyttää
kumpa olisin poissa
Rukoilen ja huudan
Ota mut pois Jumala
en jaksa enää elää.
Kaikki asiat kaatuu aina päälle
läheiset ja ystävät kuolee
en jaksa enää tätä.
Vuokraisäntä uhkailaa
häätää ,kun pyysin hellaa uutta vaan...
kaikki on nopeaa
kaikki kiitää
ei enää yhtään ystävää
kaikki haudassa ovat...
Kevät saa sekaisin
päätä särkee
silmät vuotaa
Jeesus miksi aina minä?
miksi mua niin rankaiset
että kaiken rakkaan pois otat
miten tän kestän taas...
en jaksa muuttaa
en jaksa etsiä asuntoa
en jaksa mitään
Väsyttää
ummistan silmät ja toivon ,että enää en nouse
tähän painajaiseen jatkuvaan

Selite: 
Kevätmasennus ja kaikki asiat kaatuu ei psyyke enää jaksa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot