Elämä on raaka opettaja

Runoilija marial

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.10.2015 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteellinen ja empaattinen ja särjetty sydän.
 

Jo vuosi on äidin poislähdöstä
sumua ja epätodellisuutta.
Taas tuli tapaus musertava
rakas naapuri saanut aivoinfartin
löysin sohvaltaan tuskissaan.
Hän halvaantunut oli...
vielä eilen kävi kaupassa
oli iloinen kun terve on aina ollut hän..
Aina mua auttanut.
Ambulanssi hakee
on halvaantunut hän.
Niin muuttui elämä
kerrasta poikki.
Sairaalassa käyn
itken ja rukoilen, että kuolis ei hän.
Jo alkaa kuntoutus
ja opettelu kävelyn..
niin hetken kestää
elo ihmisen
kun tuuli käy ylitse ei häntä enää ole.
Elämä on raaka opettaja
kumpa sen kestäisimme
kunnes kaikki katkaistaan
ja riistetään se mikä
kerran oli niin tärkeää
mitään mukaan saamme emme
siksi kiittäkää jokaisesta
päivästä jonka lahjana annetaan.

Selite: 
naapurini elämän langan katkaisu
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan surullinen empaattinen runo.
Mukavaa syntymäpäivää.

Jossain sanottiin "elämä on raaka opettaja, mutta hyvä"
en tiedä onko siinä mitään opetusta

 

Käyttäjän kaikki runot