Lessie

Runoilija marial

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.10.2015 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteellinen ja empaattinen ja särjetty sydän.
 

Piina on lopuillaan
se kesti jo niin pitkään.
Sua koskaan en saanutkaan
jäit sinne vaan.
Kaikkeni tein kaikkeni yritin...
Itken vaan kun sut kadulle jälleen laitetaan.
Siellä saat kivitystä
siellä olet hylättynä
vailla rakkauttani.
Kumpa en olisi luottanut niin sokeasti vaan
Nyt on pakko sanoa hyvästi
ja luottaa kohtaan raamatun
ps.36:7 ihmistä ja eläintä sinä Herra autat...
Mitä on yksi ihminen seassa kulttuurierojen
ei koske samat lait ...
epärehellisyys ja itsekkyys vain merkitsi
ja siitä saat sinä rakas Lessie kärsiä...
taas on kadun laki edessä ...ei sijaa ei ruokaa...
voi niin kova on tämä maailma...

Selite: 
Katukoirani Turkissa jota koitin pelastaa ja suomeen saada mutta turkin eläinlääkärin sössiminen pilasi kaiken..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot