Äidilleni!!!

Runoilija marial

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.10.2015 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteellinen ja empaattinen ja särjetty sydän.
 

Äiti kulta
sä poistuit liian äkkiä
hetki sitten juteltiin
sitten kuului ambulanssin ääni.
Kiidätettiin sairaalaan
rintakehä auki
sydän pysähtyi
elvytettiin ...
toisen kerran sydän pysähtyi
elvytettiin...
iso leikkaus.
Hengityskoneessa taistelit
jo siitä irti pääsit.
Hetkeksi selvisit
juttelit ja puhuit välillä
sekavia ,oli persoona toinen.
Luultiin jo, että toipuisit
kunnes taas sydän pysähtyi
elvytettiin.
Hengityskoneeseen takas
ja piikkejä ja letkuja
jokapuolella.
Olit tuntematon turvoksissa
ja runneltuna.
Avasit silmät ja itkit kuin näit minut,
et voinut puhua kone sen esti sen
kauhea tuska katsoa oli kaikkea.
Istuin vierellasi tunnista toiseen
ja kättäsi silitin, juttelin
ja luin sanaa ja lauloin.
Kunnes tuli hetki viimeinen
voitelin jalkasi ja sukat laitoin
silloin se tuli sydänviiva vain
olit lähtenyt äiti kultani.
Taivaan koti sua odotti
sinne niin kaipasit.
Äiti rakas on mulla tytölläsi
niin syvä suru,tuska ja pohjaton ikävä.
Äiti äiti älä jätä mua rakastan sua.
Itken itken vaan koska sua
takas en enää saa.
Äiti odotathan mua...

Selite: 
Äitini pääsi taivaan kotiin 12.6.2010 klo 22.53 Syvä suru on ja kaipaus loputon
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot