Mietteitä nyt

Runoilija marial

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.10.2015 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteellinen ja empaattinen ja särjetty sydän.
 

Maailma kiehuu
ihmiset liehuu.
Juurettomat puut etsii
turvaa
Päättäjät päättömät vallassa
kukaan ei välitä.
Vaikka apua hae et sitä saa
koska olet vain tilasto.
Työttömän paha olo
riittääkö rahat taas.
Kuljet arvottomana
kukaan ei sua tarvitse
olet kuin hylkiö, viallinen.
Osaat vaikka mitä
olet taitava, kuka välittää.
Vuosia samassa jamassa
sitten yht äkkiä tulee soitto
sua tarvitaan. Teet keikan
sitten se ohi on ja taas
valut virrassa yksin..
Maailman Herrat rahaa käärii
hyvinvointivaltiota hoetaan.
Toisilla ei ees rahaa harrastaa.
Naapurin lapsi sai skootterin
toinen mopoauton...
minä jo yli 50v ja en omista
vielä niitäkään, kun ei rahaa ole.
Elämä vääristyy
mitä niillä on mitä minulla ei..
osaan katsoa erilailla
näen luonnon kauneuden
osaan rakastaa
antaa arvoa pienelle asialle
kun ei ole tottunut kuuseen kurkoittamaan
ei voi katajaan kapsahtaa..
Eipä ole velkaa
on vain se ajatus,
älä katkeroidu.
Ajattele erilailla
kyllä se elämä päättyy jokaisella
on sitten köyhä tai rikas
ei aina vaan meinaa jaksaa.
Taas uusi aamu on ja miettiä mitä se
pikku orava puussa puuhaa
ja linnut lentää
ja ehkä naapurin pappa tarvitsee apua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot