Kunnon herätys

Runoilija marial

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2005
Viimeksi paikalla: 4.10.2015 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

taiteellinen ja empaattinen ja särjetty sydän.
 

Seulonnasta se alkoi
Patteja löytyi
Luulin aivan muuta
sitten lääkäri
neulalla ronkkii
monta kertaa ei jätä mua hetkenvertaa.
Epätodellinen olo
olenko se minä?
Yht äkkiä kaikki välittää
ennen niin yksin olla saan.
Nyt soitetaan miten jaksat?
Tytär peloissaan on
Minä turtunut vaan.
Voisiko se olla minulla?
Syöpä..
jo mieli miettii, aikaako vähän vai paljon?
Pääsenkö äidin luokse? mummani?
No ei niin pitkälle vielä mennä voi.
Lapsenlapset kuitenkin mua tarvitsee
mutta lopullisen säätää joku muu
Taivaallinen Isä
päivät on määrätyt jokaisen
jo idussani sitä minut kudoit ja tiesit
päivien määrän.
Turhuus maailman menettää merkityksen
Nyt on aika rakentaa pohja syvä
joka ei horju ja kiinnittää katse
ja mieli vain ainoaan joka on tärkeää
Jeesus Herrani , ravistele vaan
mutta pidä mut tiellä loppuun asti.
Siunaa lastani ja lapsenlapsia ja auta ymmärtämään
mikä on vain tärkeää.
Rakkaus

Selite: 
Syöpä todettiin pahanlaatuinen, kesä meni leikkauksissa ...nyt eletään toispuolisena ja katsotaan miten etenee
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää elämän ravistelua
mutta älä sorru, se auttaa,
Oma apu on paras, siis mieli virkeänä.
Sairastin syövän 28 vuotta sitten
ja vielä taaperran,
Hyvää vointia ja uskoa tulevaan

Terv; Matti

Syövästä voi parantua. Nykyään on hyviä mutta rankkoja hoitomenetelmiä.
Voimia !

Koskettava hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot