murtunut muurini

Runoilija dead angel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2005
Viimeksi paikalla: 6.9.2016 22:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdotko sä oikeesti tietää, miltä musta tuntuu.
Kiinnostaako sua oikeesti kuinka muhun sattuu.
kuinka mun jalat ei enää kanna, kädet ei nosta ja sydän ei tunne.
Olen kovettanut sydämeni niin, että sitä ei pysty särkemään, rakentanut ympärilleni niin kovan kuoren, että se ei hajoa.
-ja minä en tunne mitään-
Mutta sinä. Sinun läsnäolosi ahdistaa, tekee oloni tukahduttavaksi, niin paljon, että joudun rikkomaan muuriani saadakseni ilmaa.
Ja niin minä olen taas haavoittuvainen.
ja niin minä olen taas sinun armoillasi

Selite: 
Löysin tän vanhan runon pöytälaatikostani. tämä on vissiin jäänyt kesken/puhtaaksi kirjoittamatta ja ei ole siksi päätynyt esille. nyt se kuulosti kuitenkin sen verran hyvältä, että sen voi jo tännekkin rustailla..
Kategoria: 
 

Kommentit

..ja niin sinä tunnet!!!

koskettavaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot